Vabljeni na delavnice Zavestno starševstvo. Delavnice so namenjene staršem, ki želijo potrditi dobre plati lastnega starševstva in jih še okrepiti. Namenjene so tudi tistim staršem, ki želijo  izmenjati izkušnje z drugimi starši, odkriti pasti starševstva, poiskati tiste vzgojne poti, ki bodo otrokom omogočale, da bo zrasel v srečnega, odgovornega, samostojnega in zadovoljnega človeka, ki nam bo v ponos in bo zaradi njega svet lepši. Starši pa boste  vedeli, da ste opravili svoje poslanstvo – uspešen in zadovoljen starš.

Starševsko okrepčevalnico bo vodila Darja Krstić Podgorelec, univ. dipl. socialna delavka, šolska in družinska mediatorka, NLP praktik, Imago facilitator  z dolgoletnimi izkušnjami na področju dela s starši  … ter  mama treh otrok.

Delavnice bodo potekale 2x mesečno 2 uri (3 mesece)  na OŠ Gustava Šiliha Majcigerjeva 31, 2000 Maribor.

Pričetek:  v  SREDO, 8. 11. 2017 ob  16. 15 uri  na OŠ Gustava Šiliha, v  prostoru socialne delavke (1. nadstropje).

Zaradi načina dela in uspešnosti programa je število staršev omejeno, zato vas prosimo, da se na sklop delavnice predhodno prijavite najkasneje do 27. 10. 2017 na e-naslov: darja.krstic-podgorelec@guest.arnes.si ali na tel. številko 041 335 828 ali z izpolnjeno priloženo prijavnico po pošti, na naslov OŠ Gustava Šiliha Majcigerjeva 31, 2000 Maribor (s pripisom za Delavnice).

Na tej povezavi najdete tudi zloženko: Zloženka Zavestno starševstvo