Spoštovani,

v okviru pilotnega projekta Strokovni center Comp@s, ki se izvaja v okviru Javnega razpisa »Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«, organiziramo mednarodno strokovno konferenco: Kam kaže kompas? Inovativni pristopi strokovne podpore otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam.

Konferenca bo potekala v četrtek, dne 15. 11. 2018, v avditoriju Filozofske fakultete UM, Koroška cesta 160, 2000 Maribor, s pričetkom ob 8. uri.

Konferenca je namenjena vsem, ki se zasebno ali profesionalno srečujemo z otroki in mladostniki s posebnimi potrebami ter z njihovimi družinami – strokovnim delavcem v šolstvu, zdravstvu in sociali, delodajalcem, nevladnim organizacijam, prostovoljcem …

Kotizacije ni, udeležba je brezplačna.

Zaradi velikega zanimanja za konferenco so vsa prosta mesta že zasedena in prijave na konferenco niso več možne. Zahvaljujemo se za razumevanje.

KORISTNE INFORMACIJE

Zemljevid brezplačnega parkirišča v neposredni bližini Filozofske fakultete Maribor. Parkirišče se nahaja ob Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja. Rampa bo na dan konference dvignjena.

Odločite se lahko za kosilo v restavraciji Piano, ki se nahaja ob Filozofski fakulteti.

Lep pozdrav,

mag. Mateja Šilc, vodja projekta Comp@s

PROGRAM

Vabilo na mednarodno strokovno konferenco